KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Expertconferentie Renovatie in het Sociaal Domein

Op vrijdag 27 september vindt in Kasteel Woerden een expertconferentie plaats over analyse en ontwerp van sturing binnen het sociaal domein. Deze conferentie is een vervolg op het onderzoek ‘In de diepte is het stil’, waarin wetenschappers en praktijkdeskundigen de fundamentele gebreken in de bestuurlijke vormgeving van het sociaal domein onderzochten.

13 september 2024

De expertconferentie

De expertconferentie, met Roel in ’t Veld, Nathalie van Berkel (lid van de RvB van UWV) en Albert Jan Kruiter (Instituut voor Publieke Waarden) in een hoofdrol, beoogt de analyse uit ‘In de diepte is het stil’ te verdiepen en de voorgestelde oplossingen te verrijken. Tijdens de conferentie worden diverse study papers besproken die door deskundigen zijn geschreven.  

In de ochtendsessies wordt dieper ingegaan op onderwerpen die in eerdere discussies naar voren kwamen, terwijl in de middagsessies gezamenlijk naar creatieve oplossingen wordt gezocht. De dag wordt afgesloten met een estafettedebat waarin de belangrijkste conclusies worden samengevat. 

De organisatie

De conferentie wordt georganiseerd met medewerking en steun van onder meer UWV, de Inspectie belastingen toeslagen en douane, de ministeries van Financiën, BZK en OCW, Berenschot, Rebel Group en KWINK groep. 

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten